background shape

Albert Heijn cadeaubonnenactie - Essent

article featured image

We weten allemaal dat voor mensen die het financieel moeilijk hebben elke euro telt. Voor feestdagen moet hard worden gespaard en vaak dan is er alsnog geen geld over om een cadeautje te kopen voor de kinderen. Waar dit voor veel mensen warme leuke tijden zijn, kan dit voor anderen een vervelende tijd zijn.

Toen wij in 2018 onze samenwerking met bewindvoerders begonnen, konden wij pas net energiecontracten aanbieden voor bewindvoerderscliënten. Hiervoor werkte wij onder andere samen met Essent die een maand voor kerst onverwachts bij ons op kantoor langskwam met een doos vol cadeaubonnen van de Albert Heijn. De cadeaubonnen waren over van een promotiecampagne en moesten voor het einde van het jaar worden verzilverd. De vraag van Essent: of wij wisten waarvoor we deze cadeaubonnen konden gebruiken. Wij hoefde geen moment te twijfelen aan de bestemming van de bonnen.

Twee weken voor kerst werden bewindvoerderscliënten verrast met een onbekende envelop. In de envelop: een cadeaubon van 25 euro voor de Albert Heijn! Voor het eerst in jaren konden bewindvoerderscliënten hun kerst wat uitgebreider vieren. De dankbaarheid die wij hiervoor van cliënten ontvingen was hartverwarmend. Dit bevestigde voor ons dat we de juiste doelgroep aan het helpen waren.

Het zijn dit soort saemenwerkingen waarom we elke dag weer met een grote glimlach aan de slag gaan!

Heb je vragen?
Neem dan contact op.

logo
  Kobaltweg 11
3542CE Utrecht
icon phone 030 227 0700 icon mail klantenservice@saemen.nl
NIEUWSBRIEF
icon chevron right