Voor wie we het doen

Onze focus: de minima in Nederland

Een besparing en passend advies komen het beste tot zijn recht bij mensen die dit het hardst nodig hebben. Als je weinig te besteden hebt wil je niet vastzitten in een te duur energiecontract of een te dure verzekering. Gezinnen met energiearmoede, cliënten van bewindvoerders en inkomensbeheerders, nieuwe statushouders, gezinnen met een gemeentepas en andere gezinnen die financieel onvoldoende ruimte hebben, kunnen alle hulp en advies op dit vlak gebruiken.
Saemen met gemeenten, bewindvoerders en inkomensbeheerders helpen we mensen die het hard nodig hebben aan een beter financieel perspectief.

background shape
Gemeenten

Gemeenten

We ondersteunen gemeenten om op een eenvoudige manier een goed advies te kunnen geven aan de minima over hoe zij kunnen besparen op de vaste lasten met advies en concrete producten. Middels onze samenwerking met BS&F (bekend van de ‘Gemeentepolis’ zorgverzekering) helpen we steeds meer gemeenten om dit doel te bereiken.

Bewindvoerders

Bewindvoerders

Sinds 2018 ontwikkelen we samen met bewindvoerders een portal waar advies en overzicht centraal staan. We zijn doorlopend bezig om (nieuwe) praktische oplossingen te bieden voor de uitdagingen die bewindvoerders in hun werk ervaren. De portal biedt de bewindvoerders ook een compleet overzicht van de gesloten verzekeringen en contracten én men kan in de portal het overzicht behouden en aanpassingen voor de cliënten direct doorvoeren.

Inkomensbeheerders

Inkomensbeheerders

We bieden inkomensbeheerders dezelfde gemakken als bewindvoerders met onze portal. De voordelen van de portal sluiten ook naadloos aan op de werkwijze en behoefte van inkomensbeheerders en budgetcoaches.

Heb je vragen?
Neem dan contact op.

logo
  Kobaltweg 11
3542CE Utrecht
icon phone 030 227 0700 icon mail klantenservice@saemen.nl
NIEUWSBRIEF
icon chevron right